Dades sælger ikonisk ejendom

Dades har med virkning pr. 1. marts 2018 solgt den ikoniske ejendom beliggende Gl. Kongevej 60, i daglig tale Codanhus, til det svenske ejendomsselskab Klövern AB. Købesummen udgør 1.440 mio. kr.

“Vi har været rigtig tilfredse med ejerskabet af Codanhus gennem alle årene, og derfor har ejendommen heller ikke været udbudt i markedet” udtaler adm. direktør i Dades, Boris Nørgaard Kjeldsen og fortsætter: “Salget ændrer ikke på, at Dades fortsat forfølger en målrettet vækststrategi inden for alle vores investeringssegmenter. Vi har indgået en aftale, hvor jeg er sikker på, at begge parter er meget tilfredse, og hvor Dades realiserer en væsentlig avance”.

Dades’ rådgivere i handlen har været Bruun & Hjejle, Deloitte og CBRE.

7 LEJERE OG ET AREAL PÅ 41.000 M²
Dades har ejet ejendommen siden 2008, hvor den blev erhvervet fra Codan. Siden 1. juli 2015 har Dades indgået aftaler om nye investeringer og erhvervet ejendomme for samlet 5,7 mia. kr., ligesom der er yderligere investeringer i pipelinen.

FAKTA OM DADES
Dades hører til blandt Danmarks største private ejendomsinvesteringsselskaber med en portefølje pr. 30. juni 2017 på cirka 1 mio. kvadratmeter til en værdi af 20,3 mia. kr. Porteføljen består primært af velbeliggende erhvervsejendomme og butikscentre, samt attraktive boligejendomme. Læs mere her på siden.

KONTAKT
Boris Nørgaard Kjeldsen
Adm. direktør
Tlf.: +45 4020 6000

Kenneth Bisgaard
Økonomidirektør
Tlf.: +45 6155 0855

Tilbage til oversigten