Ny koncerndirektør

For bl.a. at styrke Dades’ strategiske og finansielle kompetencer har selskabet med virkning pr. 1. august 2018 ansat Søren Kristiansen som koncerndirektør. Søren kommer fra en stilling som adm. direktør i TryghedsGruppen, hvor han har været ansat siden 2012. Søren, der er 52 år og uddannet cand.merc., har de seneste 3 år været medlem af Dades’ bestyrelse. Før ansættelsen i TryghedsGruppen har Søren bl.a. været direktør i Ferrosan og Danfoss.

 

Styrkelsen af organisationen skal ses i lyset af den øgede købs- og salgsaktivitet, der har været i selskabet siden Novo Holdings og TryghedsGruppen indtrådte i Dades’ ejerkreds i 2015 med yderligere kapital til udvikling af selskabet.

Direktionen i Dades udgøres herefter af adm. direktør Boris Nørgaard Kjeldsen og koncerndirektør Søren Kristiansen.

Tilbage til oversigten