Dades køber markant ejendom i Odense

Dades overtager ejendomskomplekset Fisketorvet 2-10 med blandet erhverv og bolig i Odense C.

Ejendomsinvesteringsselskabet Dades A/S fortsætter sine investeringer i Odense med overtagelsen af ejendomskomplekset Fisketorvet 2-10 i Odense midtby.

Ejendommen består af tre sammenhængende bygninger, heriblandt ”11.000 m², hvoraf 7.700 m² er erhvervsarealer og 3.300 m² er bolig. Endvidere indeholder ejendommen mulighed for yderligere boligudvikling.

Det tidligere hovedsæde for Danske Bank på Fyn har de seneste tre år været ejet af en udenlandsk kapitalfond.

”Vi glæder os over at kunne foretage endnu en langsigtet investering i Odense. Fisketorvet 2-10 er med sin centrale beliggenhed og blandingen af erhverv og bolig en meget attraktiv ejendom, som ligger fint i tråd med vores investeringsstrategi,” siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades.

Salget har været formidlet af CBRE.

FØRSTE INVESTERING I ERHVERV I ODENSE
Det er første gang, Dades investerer i en erhvervsejendom i Odense. Tidligere på året indgik Dades en købsaftale med Maycon-ejendomsudvikling om overtagelse af det nye boligprojekt Toldbodhuse i Odense, når det er færdigbygget.

”Odense er et interessant marked for os. Byen oplever en rivende vækst og udvikling med nye offentlige og private projekter. Det øger efterspørgslen på erhvervslokaler og boliger af høj kvalitet,” siger Boris Nørgaard Kjeldsen.

ODENSE BYMIDTE UNDER FORVANDLING
Fisketorvet 2-10 ligger centralt mellem gågaden Vestergade og Thomas B. Thriges Gade, der i disse år gennemgår en omfattende forvandling fra ”gade til by” i et partnerskab mellem Odense Kommune og Realdania. Visionen med projektet til over 700 mio. kr. er at skabe en sammenhængende og bæredygtig by med et aktivt byliv. I sammenhæng med projektet etableres der også letbane i Odense.

KONTAKT
Boris Nørgaard Kjeldsen
Adm. direktør, Dades A/S
Tlf.: +45 40 20 60 00

Tilbage til oversigten