Investerer i tre boligbyggerier af meget høj kvalitet og med cash flow allerede fra dag 1

Pressemeddelelse:

Hidtil har ejendomsselskabet Dades primært fokuseret på erhvervsejendomme og butikscentre. Men nu bevæger selskabet sig i stigende grad ind på markedet på for lejeboliger af høj kvalitet for især familier og seniorer. Og endnu en stor investering er på vej, bebuder direktøren

For mere end 400 millioner kroner har en af landets største ejendomsinvestorer netop underskrevet en handel om køb af 165 lejeboliger. Aftalen er indgået med Coller Capital Partners, hvor DEAS Asset Management har forvaltet de tre udlejningsbyggerier for den hidtidige ejer, den engelske kapital-fond, Coller Capital, som har aktiviteter over det meste af verden.

”Der er tale om en pænt stor handel, hvor vi overtager tre uhyre attraktive boligbyggerier med i alt 165 familieboliger, som samtidig har vist sig at appellere til det stigende antal mange seniorer, som prioriterer at bo godt”, siger administrerende direktør i Dades, Boris Nørgaard Kjeldsen.

Han oplyser, at der for Dades især har været to ting, der har gjort investeringen interessant: Først og fremmest ejendommenes attraktive beliggenhed i hvert deres geografiske område i kombination med en høj kvalitet i både materialer og rent håndværksmæssigt, hvilket også afspejler sig en ultralav fraflytningsprocent, fordi lejerne er meget glade for at bo der.

 

”Men det, der er med til at gøre investeringen i præcis de tre bebyggelser her rigtig interessant for os – ja, det er, at den giver os et cash flow fra dag 1, hvilket hænger sammen med, at alle 165 lejemål både er opført, udlejet og i fuld drift. Den form for investeringsmuligheder ser man ikke så ofte i dag”, siger Dades-direktøren.

Dades har i øjeblikket boligejendomme for fire milliarder kroner. Hertil kommer en pipeline på små to en halv milliard kroner, som selskabet forventer at realisere inden for de kommende to år. Den aktuelle investering er således en konkret udmøntning af strategien på området for højkvalitetsbo-ligejendomme. Uden at ville sætte navn på, siger Boris Nørgaard Kjeldsen, at yderligere en spæn-dende boligudviklingssag er på vej i løbet af kort tid.

”Vi vil det her, og har derfor flere kvalitetsprojekter på bedding”, siger han.

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til
Administrerende direktør Boris Nørgaard Kjeldsen, Dades A/S, mobil + 45 40 20 60 00.

Link til medieomtale: Ejendomswatch Byens Ejendom  Estate

Tilbage til oversigten