Rent Estate køber portefølje af Dades

Rent Estate koncernen erhverver 4 velbeliggende og attraktive erhvervsejendomme på samlet godt 22.000 m² fra Ejendomsselskabet Dades.

Ejendommene, som er beliggende på Sportorno Alle 2-10, Sportorno Alle 12 og Telegade 1, alle i Høje Taastrup kommune samt Borupvang 5C i Ballerup kommune, udgør godt 22.000 m² erhvervslejemål og har allerede mange gode lejere, men også ca. 8.000 m² som er ledige.

Vi er glade for at ejendommene har fået en ny dedikeret ejer i form af Rent Estate. Salget følger Dades’ strategi om løbende tilpasning af porteføljen, udtaler Søren Kristiansen, administrerende direktør i Dades.

Vi blev præsenteret for ejendomsporteføljen på de fire erhvervsejendomme, der alle passer perfekt i forhold til vores fokusområde om at investere i ejendomme med stort udlejningspotentiale på velbeliggende adresser. Det er vores vurdering at Høje Taastrup kommune og Ballerup kommune er i en meget positiv og spændende udvikling.” udtaler adm. direktør i Rent Estate Frank Buch-Andersen og fortsætter:

”Investeringen er en naturlig del af vores langsigtede strategi om at opbygge en ejendomsportefølje på 1 mia. kr. i bolig- og erhvervsejendomme i perioden frem til år 2023. Med erhvervelsen har Rent Estate koncernen nu over 135.000 m² bolig- og erhvervsejendomme, og en ejendomsportefølje på godt 1,1 milliard. Der er derfor grundlag for at sætte sig nye strategiske mål, slutter Frank Buch-Andersen”.

Rent Estate er allerede i gang med at planlægge udvikling og modernisering af ejendommene, således at ejendommene i fremtiden kommer til at fremstå moderne med glasløsning, LED belysning m.m., således at de passer til moderne virksomheders ønsker og krav.

Al henvendelse kan rettes til adm. direktør Frank Buch-Andersen fra Rent Estate på tlf. 2628 8143 eller til adm. Direktør i Dades A/S, Søren Kristiansen på tlf. 2082 5600.

Tilbage til oversigten