Rent Estate køber ejendomsportefølje

Rent Estate koncernen erhverver 4 velbeliggende og attraktive erhvervsejendomme på samlet godt 22.000 m2 fra Dades

Ejendommene, som er beliggende på Sportorno Alle 2-10, Sportorno Alle 12 og Telegade 1, alle i Høje Taastrup kommune samt Borupvang 5C i Ballerup kommune, udgør godt 22.000 m2 erhvervslejemål og har allerede mange gode lejere, men også ca. 8.000 m2 som er ledige.

”Vi er glade for, at ejendommene har fået en ny dedikeret ejer i form af Rent Estate. Salget følger Dades’ strategi om løbende tilpasning af porteføljen”, udtaler Søren Kristiansen, administrerende direktør i Dades.

”Vi blev præsenteret for ejendomsporteføljen på de fire erhvervsejendomme, der alle passer perfekt i forhold til vores fokusområde om at investere i ejendomme med stort udlejningspotentiale på velbeliggende adresser. Det er vores vurdering, at Høje Taastrup kommune og Ballerup kommune er i en meget positiv og spændende udvikling”, udtaler adm. direktør i Rent Estate Frank Buch-Andersen og fortsætter:

 

”Investeringen er en naturlig del af vores langsigtede strategi om at opbygge en ejendomsportefølje på 1 mia. kr. i bolig- og erhvervsejendomme i perioden frem til år 2023. Med erhvervelsen har Rent Estate koncernen nu over 135.000 m2 bolig- og erhvervsejendomme, og en ejendomsportefølje på godt 1,1 milliard. Der er derfor grundlag for at sætte sig nye strategiske mål, slutter Frank Buch-Andersen”.

Rent Estate er allerede i gang med at planlægge udvikling og modernisering af ejendommene, således at ejendommene i fremtiden kommer til at fremstå moderne med glasløsning, LED belysning m.m., således at de passer til moderne virksomheders ønsker og krav.

Tilbage til oversigten