1927 Estate køber ejendom beliggende på 34.000 m2 grund i Aarhus

Ejendomsselskabet 1927 Estate øger endnu en gang sit engagement i Danmarks næststørste by med købet af erhvervsejendom og bolig- og erhvervsgrund på Skanderborgvej 277 i Aarhus-bydelen Viby J. Sælger er ejendomsinvesteringsselskabet Dades.

Erhvervsejendommen på 14.000 m2 er placeret på 34.000 m2 grund og huser i dag en lang række erhvervslejemål – herunder STARK, Newsec og Huset Venture. Området er kommuneplanlagt til blandet bolig og erhverv med en samlet bebyggelse på 28.000 m2.

Købet kommer i forlængelse af, at 1927 Estate tidligere på året vandt udbuddet af nabogrunden på Skanderborgvej 275, hvor ambitionen er at udvikle et nyt bykvarter på 90.000 m2 som blandt andet bilfrit område uden gennemkørsel samt bibeholdelse og aktivering af den nuværende natur på grunden.

Det er synergien mellem de to matrikler og den nuværende portefølje af erhvervslejere, som har fået 1927 Estate til at kigge på grunden i det sydlige Aarhus.

 

”Vi ser et stort potentiale i den sydlige del af Aarhus, der med fantastisk infrastruktur i form af Letbanen, nem adgang til motorvejen og kommuneplaner om supercykelsti er ideel for både virksomheder og beboere. Derfor er vi også glade for transaktionen med Dades, som styrker vores tilstedeværelse og udviklingsmuligheder i området yderligere,” siger adm. direktør i 1927 Estate, Søren Hampen Kristensen.

1927 var den oplagte køber.

”Vi har været rigtig tilfredse med ejerskabet af Skanderborgvej 277 gennem alle årene, og derfor har ejendommen heller ikke været udbudt i markedet, men 1927 Estate var den oplagte køber for at kunne realisere den optimale udvikling af området. Salget ændrer ikke på, at Dades fortsat forfølger en målrettet vækststrategi inden for alle vores investeringssegmenter, salget er derimod i tråd med Dades´ strategi om fortsat tilpasning af porteføljen”, udtaler investeringsdirektør i Dades, Niels-Peter Edvardsen.  

 

Tilbage til oversigten