Ny økonomidirektør i Dades

Dades har ansat Henriette Berg-Deleuran som ny økonomidirektør med start 1. april 2023. Henriette er uddannet cand.merc.aud. og kommer fra en stilling som Finance Manager i NREP. Tidligere har Henriette haft ledende stillinger i blandt andet Newsec og Niras.

Ansættelsen af Henriette er et led i styrkelsen af Dades’ økonomifunktion med henblik på opfølgning og rapportering til Dades’ bestyrelse og aktionærer.

Henriette vil i stillingen komme til at arbejde tæt sammen med Newsec og NREP, der står for henholdsvis administration samt forvaltning og udvikling af Dades´ 27 mia. kr. store ejendomsportefølje.

”Vi er rigtig glade for at Henriette bliver en del af Dades’ team, og jeg er sikker på, at hun med sine kompetencer og baggrund vil komme til at bidrage positivt til selskabets udvikling” siger adm. direktør, Søren Kristiansen

Tilbage til oversigten