Pears Global Real Estate Denmark køber ejerlejlighedsportefølje af Dades

Pears Global Real Estate Denmark erhverver en portefølje på 76 enheder med et samlet areal på ca. 6.250 kvm fra Dades. De 76 enheder fordeler sig på 73 boligenheder og 3 erhvervsenheder.

Enhederne er attraktivt placeret i og omkring København med størstedelen af enhederne placeret i ejendommene Vagtelvej 15-55, Vagtelvej 57-75, og Godthåbsvænget 23-29 i Frederiksberg Kommune, samt Hyacintgården 1-17 i Københavns kommune.

”Vi er glade for, at porteføljen har fået en ny og dedikeret ejer i Pears, der har stor erfaring med denne type af ejendomme. Samtidig følger salget Dades’ strategi om løbende tilpasning og fokusering af porteføljen.”, udtaler Niels-Peter Edvardsen, Investeringsdirektør i Dades.

”Opkøbet af restejerlejlighedsporteføljen af Dades ses som en naturlig udvidelse af vores eksisterende restejerlejlighedsportefølje. Det er en langsigtet strategi, som vi altid har haft og fortsat vil have utroligt stort fokus på. Det er tider som disse, hvor kapitaltilgængligheden er udfordret, at vi ser vores muligheder og ønsker at udbygge vores portefølje. I forbindelse med transaktionen, vil vi gerne takke Sælger og de involverede parter for et godt og konstruktivt forløb.”, udtaler Emil Holmboe Christiansen, Investment Executive, Pears Global Real Estate Denmark.

I forbindelse med transaktionen har Accura bistået Pears Global Real Estate Denmark. Nrep har forestået salget på vegne af Dades, og er blevet rådgivet af Savills Danmark og Gorrissen Federspiel.

Al henvendelse kan rettes til Investment Executive i Pears Global Real Estate Denmark, Emil Holmboe Christiansen på tlf. 4076 3000 eller til Investeringsdirektør i Dades A/S, Niels-Peter Edvardsen på tlf. 2338 9657.

Tilbage til oversigten