Jyske Bank lejer Glaskuben og samler sine hovedstadsaktiviteter

Et af Danmarks største privatejede ejendomsinvesteringsselskaber Dades A/S udlejer Glaskuben til Jyske Bank, som får kontorlokaler i den ikoniske bygning. Her vil banken samle deres aktiviteter i hovedstadsområdet.

På Kalvebod Brygge 1-3 i København ligger bygningen Glaskuben, som er en af byens største og mest attraktive kontorejendomme på mere end 20.000 kvm.

Og nu får bygningen nye, langsigtede lejere, når Jyske Bank samler aktiviteterne fra Kgs. Lyngby, det tidligere Handelsbanken Danmarks hovedsæde på Havneholmen og de eksisterende forretningsaktiviteter fra Vesterbrogade i Glaskuben.

Torbjörn Egerdal, direktør for ejendomme og indkøb i Jyske Bank, ser frem til at rykke ind i Glaskuben.

”De nye lokaler vil skabe gode fysiske rammer for vores medarbejdere og understøtte et stærkt fagligt miljø, når vi samler vores aktiviteter i hovedstadsområdet på en af byens mest centrale adresser. Vi ser Glaskuben som et attraktivt sted for Jyske Banks kunder og medarbejdere, og vi ser frem til samarbejdet med Dades,” siger Torbjörn Egerdal.

Glaskuben blev købt af Dades i 2016 og er siden 2021 blevet forvaltet af ejendomsinvestoren NREP, som også har stået for udlejningen til Jyske Bank, og som nu vil forestå en større ombygning og renovering.

Den nye aftale med Jyske Bank skaber glæde hos Dades’ adm. direktør, Søren Kristiansen.

”Vi er glade og stolte over, at Jyske Bank har valgt vores ikoniske bygning på Kalvebod Brygge for deres aktiviteter i Hovedstadsområdet. Vi har gennem flere år haft et tæt og godt samarbejde med Jyske Bank på andre områder, og glæder os til nu at udvide dette til at omfatte leje af en af vores største og mest attraktive kontorejendomme,” siger Søren Kristiansen.

Jyske Bank forventer at tage Glaskuben i brug medio 2025, når lokalerne har gennemgået den større renovering.

 

Yderligere information

Dades, Niels-Peter Edvardsen, pressekontakt, +45 2338 9657, npe@dades.dk

Tilbage til oversigten