Ejendomsadresse

Havnegade 39

Købsår

2000

Opført

1869

Bruttoareal, m²

4.495

Energimærke

Ej omfattet

Matrikel

Øster Kvarter, København 332

Kontor

Havnegade 39

Prestigefuld kontorbygning i de historiske pakhuse ved havnefronten

Denne 4.495 m² store kontorbygning har til huse i de smukke, historiske pakhuse ved havnefronten. Bygningen er opført tilbage i 1869 og har været brugt til både opbevaring af skibsmaling og senere som kontor for engroshandel med frø, hvilket blandt andet ses ved det totalt istandsatte og nu fredede grossererkontor.

Bygningens kendetegn med de smukke bærende stålpiller, synlige træbjælker, originale håndskårne døre med messingdørhåndtag og blyindfattede vinduer i trappetårnet er bevaret i den nænsomme restaurering, som bygningen har gennemgået og som sammen med havnens smukke omgivelser skaber en fantastisk atmosfære i og omkring, hvad der kan betragtes som et af havnefrontens mest charmerende huse.

Fra Metrostationen på Kongens Nytorv er der let adgang til blandt andet Københavns Lufthavn og Ørestaden. 7 buslinjer forbinder Havnegade med alle de store trafikknudepunkter i København. Parkering findes i en af de omkring liggende p-kældre eller på gaden. I bil er der cirka 15 minutters kørsel til lufthavnen samt let forbindelse til alle større indfaldsveje.

Tilbage til oversigten

Lignende ledige lejemål