Ejendomsadresse

Sct. Mathiasgade 38, 40-42, Dumpen 10-16

Købsår

1998

Opført

1910

Bruttoareal, m²

15.365

Energimærke

E

Matrikel

Viborg Bygrunde 449b m.fl

Butikscenter

Sct. Mathias Centret

Et stærkt forankret butikscenter i Midtjylland

Sct. Mathias Centret er beliggende i Viborg i Midtjylland og er oprindeligt fra 1977. Viborg er en gammel handelsby med et meget aktivt handelsliv og et stort opland. Åbningen af Sct. Mathias Centret var med til at gøre Viborg til det moderne, attraktive og dynamiske handelscenter for hele Midtjylland, som byen er i dag.

Siden etableringen har Sct. Mathias Centret gennemgået markante ombygninger og moderniseringer, og i dag tilbyder centret moderne, attraktive og dynamiske indkøbsmuligheder.

Dades erhvervede Sct. Mathias Centret i 1998 og har siden udvidet og udviklet centret, så det nu fremstår fuldt moderne og trimmet til forbrugernes fremtidige krav. Senest i 2014 er der gennemført en væsentlig modernisering og ombygning af den øvre etage. Centret fremstår som et flot og hyggeligt indkøbscentrum med god service og spændende butikker. Sct. Mathias Centret har været røgfrit siden 2003 og er nemt at færdes i for handicappede og gangbesværede.

Sct. Mathias Centret har indgange fra Viborgs gågade og fra byens store parkeringsplads. Der er bus- og togforbindelser inden for gåafstand.

Ledige lejemål

Tilbage til oversigten