Ejendomsadresse

Snedkerhaven, Hvidovre

Opført

2020

Bruttoareal, m²

68 - 111

Matrikel

3n Hvidovre By (10551)

Bolig

Snedkerhaven, Hvidovre

60 arkitektoniske kvalitetslejligheder

Tag en pause fra Indre Bys travle sus, og træk jer tilbage til en af de skønneste bydele, København har at byde på – nemlig hyggelige Hvidovre. Her forenes fred og ro med nem afstand til smuk natur, men også til hverdagens mange bekvemmeligheder, der vitterligt omgiver jer fra denne adresse.

Snedkerhaven er en ny, lille lukket vej i Hvidovre, som placerer jer centralt og tæt på alt, hvad I skal bruge i tilværelsen. Lige om hjørnet har I adgang til alskens dagligvarer i den store Føtex, og blot syv minutters gang fra hoveddøren har I Hvidovre Stationscenter med flere supermarkeder og småforretninger. Det er også her, I finder selve Hvidovre Station med flere buslinjer samt S-tog mod – blandt andet – København. På den måde kan I faktisk forlade jeres hjem og 20 minutter senere, inklusive gåtur og togtransport, stå på Københavns Hovedbanegård!

Lejlighederne er indrettet med effektivitet og livskvalitet for øje og gode kvadratmeter, hver især med privat udgang til en altan eller skær terrasse. Disse lysfyldte boliger er i særdeles målrettet den moderne familie, der prioriterer beliggenhed over størrelse, samt par, der ønsker at bo tæt på byen og i gåafstand til det meste.

Læs mere Tilbage til oversigten